Магдалинівський район
www.magd-rn.dp.gov.ua


Районній бібліотеці -85 років


Вітання виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Юрія Коробова
працівникам районної бібліотеки з 85-ти річчям.

Шановні бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 85-ї річниці створення Магдалинівської районної бібліотеки.
Сьогодні бібліотеки – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток духовності, сприяють розбудові громадянського суспільства. Бібліотека завжди була і залишиться збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь. Задовольняючи наукові і культурні потреби громадян, бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого і сьогодення.
Професія бібліотекаря нелегка, проте у соціальному плані вона надзвичайно важлива. Від Вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави, а врешті-решт і її успішний розвиток.
Вітаю Вас від всієї душі та бажаю ніколи не падати духом, завжди бути бадьорими та усміхненими і на життєві негаразди дивитись крізь пальці. Нехай все в Вас буде добре! Бажаю Вам, шановні,а також читачам, усім, хто любить і шанує книгу, доброго здоров’я, щасливих відкриттів непрочитаних сторінок і творчих успіхів для блага Української держави. Мирного неба, щастя та благополуччя Вам і Вашим родинам!


З повагою
Виконуючий обов’язки
голови райдержадміністрації Юрій Коробов