Магдалинівський район
www.magd-rn.dp.gov.ua


Вітання виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації

Ю.Коробова з нагоди відзначення Дня захисту дітей



Дорогі юні друзі! Шановні батьки, вчителі, вихователі, працівники служб, які здійснюють соціальний захист дітей!
Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Проблема захисту і виховання підростаючого покоління ніколи не втратить своєї актуальності, адже діти - гарант самозбереження, здоров'я і процвітання нації. Забезпечення та дотримання прав дитини - необхідність і потреба не лише сучасного етапу розвитку України, але й пріоритетний напрямок політики нашої держави на майбутнє. Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку повинні знайти втілення у реальних діях. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство.Шановні дорослі! Закликаю усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, особливо серця тих, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування, об'єднаємо зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України..
Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Бажаємо вам, дорогі юні друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, вчителям та вихователям, працівникам служб, які здійснюють соціальний захист дітей, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

З повагою
Виконуючий обов’язки
голови райдержадміністрації Ю.КОРОБОВ