Магдалинівський район
www.magd-rn.dp.gov.ua


У Гупалівці – особливий Герб



Свято Державного прапора і 25-ї річниці Незалежності України з широким розмахом пройшло у Гупалівці 23 серпня. Жителів цього села не зупиняли і не зупиняють жодні труднощі, коли треба зібратися громадою як для вирішення проблем села, так і для святкування. Хоч і багато років не було приміщення Будинку культури, і поки що в клубі немає можливості проводити урочисті заходи (йдуть ремонтні роботи), та у цьому селі концерти і виступи місцевих талантів – пос-тійна традиція.
Жителів та гостей Гупалівки привітали голова райдержадміністрації Юрій Мо-стовий та голова районної ради Володимир Дробітько, які завітали на свято. Сільський голова Наталія Сільман нагороджена грамотою голови районної ради як одна з найактивніших очільників сільських громад. Сама Наталія Степа-нівна з нагоди свята також вручала нагороди своїм односельчанам за активну участь у житті громади, небайдуже ставлення і допомогу у вирішенні проблем села.
На святі вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні та загиблого під час виконання бойового завдання в зоні АТО Романа Савченка, побажали удачі хлопцям, які несуть службу в лавах Збройних Сил України.
Родзинокю свята стало відкриття пам’ятного знака – Герба України, яке приурочене до 25-річчя Незалежності України.
Традиційно, після завершення святкового концерту, всі бажаючі могли безкоштовно пригоститися смачною кашею.


Наталія Попович