www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
Головне завдання влади – не допустити погіршення криміногенної ситуації
Версія для друку Написати листа
Головне завдання влади – не допустити погіршення

криміногенної ситуації

Вся країна переживає зараз нелегкі часи, але всі ми разом своїм прикладом громадської свідомості та чіткої позиції можемо допомогти нашій державі подолати кризу та зберегти єдність, до якої прагнули та йшли довгий час не одне покоління українців.
Однією зі складових частин підвищення ефективності охорони громадського порядку, захисту прав і свобод громадян, зміцнення правопорядку є участь у цій діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку.
Згідно статті 4 Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону» місцеві державні адміністрації, органи місцевого самоврядування та правоохоронні органи надають всіляку допомогу та підтримку у створенні громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону. Відповідно до вищезазначеного в.о. голови Магдалинівської райдержадміністрації Коробовим Ю.А. ініційовано робочу нараду 19 червня 2017 року щодо створення та діяльності громадських організацій з охорони громадського порядку на території селищної та сільських рад Магдалинівського району за участю працівників райдержадміністрації, поліції та редактора газети «Наше життя».
Прийнято рішення звернутися до підприємців, трудових колективів, небайдужих громадян з метою створення на території селищної та сільських рад Магдалинівського району громадських організацій з охорони громадського порядку. Магдалинівська райдержадміністрація гарантує надання методичної, організаційної та правової допомоги громадянам з цього питання.
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію:

Соколянська Юлія Василівна,
тел. (05691) 2-12-92, uristmagdrda@gmail.com


Головне завдання.docxГоловне завдання.docx
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор