www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
Вітання виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Юрія Коробова зі святом Останнього дзвоника
Версія для друку Написати листа

Дорогі учні, випускники! Шановні вчителі та батьки!
Прийміть наші щирі вітання з нагоди завершення навчального року!

Свято Останнього дзвоника, яке сьогодні проходить у школах Магдалинівщини, сповістило про початок веселої пори літніх канікул, а для 197 одинадцятикласників нашого району воно відкрило шлях в самостійне доросле життя.
Дорогі випускники! Кожному з Вас нині належить зробити відповідальний крок - визначитися, на якій професійній стезі реалізувати свої здібності і таланти. Сміливо долайте страх і невпевненість, будьте творцями свого завтрашнього успіху і майбутнього нашої Української держави. Ви зобов’язані реалізувати сповна закладений потужний потенціал, спрямувавши свої знання, вміння, досвід на благо району, на благо країни.
Керівництво держави приділяє значну увагу питанням освіти. Тому пріоритетним завданням для районної влади завжди було, є і буде забезпечення гідних умов для навчання та виховання наших дітей. Бажаю, аби в подальшому, де б ви не були, ким би не працювали, завжди пам’ятали, звідки ви родом, щоб були надійною опорою для своїх батьків і приносили добру славу нашому району. І як би високо вас не піднесла на своїх крилах доля, або низько не опустила, завжди залишайтеся гідними людьми. Хай стануть в нагоді теплі слова батьків і мудрі вчительські поради. Йдіть впевнено назустріч майбутньому, нехай воно буде щасливим і мирним!
Висловлюю щиру подяку вчителям за високе служіння обраній справі, за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість їхніх душ; батькам — за повсякденні турботи, за віддане вам тепло своїх сердець.
Школярам зичу гарного літнього відпочинку та сонячних днів.
Здоров’я і добра, світлих життєвих доріг та Божого благословення всім вам!

Виконуючий обов’язки
голови райдержадміністрації
Юрій Коробов
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор