www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
Шановні державні службовці !
Версія для друку Написати листа


Прийміть щирі вітання з професійним святом –
Днем державної служби України!

День державної служби встановлено в Україні у 2003 році і відзначається щорічно 23 червня у День державної служби Організації Об’єднаних Націй.
Державна служба – це механізм забезпечення стабільності, надійності конституційного устрою та надання державному управлінню організованості, компетентності і професіоналізму. Від ефективного функціонування інституту державної служби, відповідальності кожного з державних службовців залежить успішність країни в цілому.
Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.
Висловлюю Вам велику вдячність за те, що ви стоїте на захисті державних інтересів України, адже саме через Вашу діяльність ми будуємо сучасну незалежну європейську державу.
Нехай наступні роки будуть сповнені творчим натхненням, життєвою енергією, добром, злагодою, впевненістю в завтрашньому дні нашої держави!
Щастя Вам, міцного здоров’я душевної рівноваги і комфорту, здійснення усіх мрій!


З повагою,
виконуючий обов’язки
голови Магдалинівської райдержадміністрації Ю.А. КОРОБОВ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор