Магдалинівський район
www.magd-rn.dp.gov.ua



Дорогі школярі, шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас зі святом першого дзвоника - Днем знань! Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги - дороги до знань.
Особливі мої вітання тим, хто цього вперше прийшов до школи . Це - значна подія у вашому житті, яка вам та вашим батькам запам'ятається на все життя. Перед вами відкриються тисячі доріг країни Знань і вічних істин Добра, Краси, Здоров'я. Бажаю вам успіхів у їх подоланні! Любіть нашу дорогу Україну, материнську мову, поважайте працю людей та їх знання.
Впевненості, натхнення та наснаги бажаю учням випускних класів, для яких сьогодні Перший шкільний дзвоник пролунає востаннє. Бажаю вам успішно пройти всі випробування, отримати по закінченню навчання найкращі результати, поповнити лави студентів вузів України та світу й здобути професію, яка була б вам до душі та приносила задоволення й достойне життя. Тож наполегливо працюйте, сміливо долайте труднощі, впевнено йдіть до обраної мети
Висловлюю найщиріші слова вдячності педагогам за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє. Вчитель - це професія від Бога, а всі інші професії - від учителя. Здоров'я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів та побажання міцного здоров’я шановним учителям, ви не тільки щедро ділитесь своїми знаннями, а й виховуєте молоде покоління свідомих українців, патріотів рідної держави.
Шановні батьки! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності. Переконаний, що помірковані та виважені кроки сучасної влади забезпечать доступність якісної освіти. Багато вже зроблено, проте ми не зупиняємося на досягнутому
Тож нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх розпочатих справ.
Усім бажаю віри й впевненості у завтрашньому дні, мирного неба! Міцного здоров’я, добробуту і Божого благословення на кожен день!
Зі святом! З Днем знань!

З повагою
голова Магдалинівської
районної державної адміністрації Владислав Зражевський