www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
Привітання виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Юрія Коробова з Днем працівника сільського господарства
Версія для друку Написати листа

Шановні працівники сільського господарства!

В неділю ми відзначатимемо одне чи не з найголовніших професійних свят – День працівників сільського господарства, свято тих, хто розумом і руками, душею і серцем щодня робить усе можливе, аби на величезному столі України були хліб і до хліба. За доброю селянською традицією це свято стало своєрідним підсумком хліборобського року.
У непростих умовах сьогодення, окрім професіоналізму, працьовитості та самовіддачі, вам доводиться ефективно застосовувати і комерційний талант, і ділову ініціативу, і основи сучасного менеджменту, аби долати найбільші перепони та найскладніші умови ринку.
Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку.
Бажаю вам, шановні хлібороби, здоров'я, добробуту і благополуччя в усьому. Нехай ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи забезпечать вигідний збут вирощеної продукції. Нехай кожен ваш день благословляється добрим здоров’ям, гарним настроєм і людською вдячністю. Нехай і надалі магдалинівська земля щедро колоситься пшеницею, засівається добром, береже і шанує свій найбільший скарб – людину-трудівника.


З повагою,
виконуючий обов’язки голови районної
державної адміністрації
Юрій Коробов
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор