www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
29 березня 2017 року за ініціативи обласного Центру допомоги учасникам АТО в Магдалинівській районній державній адміністрації відбулася зустріч з сім
Версія для друку Написати листа
29 березня 2017 року за ініціативи обласного Центру допомоги учасникам АТО та членам їх сімей в Магдалинівській районній державній адміністрації відбулася зустріч з сім’ями загиблих учасників антитерористичної операції на Сході України. На зустріч запрошені сім’ями загиблих : Кандела (с.Першотравенка), Савченко(с.Гупалівка), Челяда (с.Мар’ївка), Мендель (с.Новопетрівка), Губа (c. Казначеївка). У заході в взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Ю.Коробов, керівник апарату райдержадміністрації В.Горенок, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації.

31 березня 2017 року в.о. голови райдержадміністрації Ю.Коробов спільно з головою районної ради В.Дробітьком провів зустріч з учасниками антитерористичної операції на сході України,які проживають на території Магдалинівського району. У зібранні взяли участь В. Найко – Магдалинівський селищний голова; О.Коваль - начальник відділу освіти, сім’ї молоді та спорту райдержадміністрації; С. Покотило – начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації; Н.Попович– головний редактор районної громадсько-політичної газети «Наше життя»; М.Батенко – голова громадської організації воїнів, учасників антитерористичної операції у Магдалинівського району; Л. Сінчук – в.о. начальника відділу Головного управління Держгеокадастру у Магдалинівському районі; О.Солодовник – начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації; В. Холодна – начальник управління соціального захисту райдержадміністрації; Н. Клодчик – заступник головного лікаря Магдалинівського районного центру надання первинної медико-санітарної допомоги; В. Стрижак – голова районної організації « Союз-Чорнобиль України» та представники Магдалинівського районного військового комісаріату.

Учасники зустрічі акцентували свою увагу на основних питаннях виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції на Сході України та оформлення проектної документації по землеустрою, стані соціального захисту учасників АТО та медичному забезпеченні.« Я сподіваюсь, що сьогоднішня зустріч дасть певні результати, впевнений,що такі зустрічі представників влади з учасниками АТО і членами їх сімей допоможуть більш якісно вирішувати проблемні питання та потреби цієї категорії громадян. Нам важлива, Ваша думка, Ваша участь у зборах громадян за місцем проживання, які на даний час відбуваються в районі, з метою вирішення нагальних питань, об’єднанні громад. Вам, шановні, постійно потрібна увага та допомога, і ми готові її надати»- наголосив у своєму виступі Ю.Коробов.


Відділ організаційної роботи райдержадміністрації
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор