www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини
Магдалинівський район: співробітники служби «101» навчили підростаюче покоління правилам безпеки.
Версія для друку Написати листа
З метою попередження дитячого травматизму та виникнення нещасних випадків за участю дітей, 09 жовтня рятувальники завітали до малечі КЗО «Котівський НРЦ» ДОР в селі Котовка, де розповіли хлопчикам та дівчаткам про важливість знати правила безпеки в повсякденному житті.

Під час профілактичної бесіди із дітьми співробітники Служби порятунку приділили особливу увагу правилам безпечної поведінки у побуті під час відпочинку на лоні природи, при виявленні вибухонебезпечних предметів та під час збирання грибів. Надзвичайники розповіли про причини та наслідки виникнення надзвичайних ситуацій, а також про те, що будь-яке лихо завжди набагато легше попередити аніж здолати.

Окрему увагу співробітники служби «101» приділили недопущенню виникнення пожеж у житлі, а також розповіли малечі, що необхідно робити якщо вогонь охопив помешкання. Рятувальники акцентували увагу школярів на тому, що причиною пожеж іноді стають пустощі із запальничками чи сірниками. Тому варто пам’ятати, що небезпечні розваги можуть мати дуже погані наслідки.

Наприкінці бесіди, вихованцям та їх вчителям фахівці ДСНС роздали інформаційні листівки.












Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор