www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
Вітаємо всіх діточок з Міжнародним Днем захисту дітей !
Версія для друку Написати листа

Вітаємо всіх діточок з Міжнародним днем захисту дітей !

У СВІТІ ВСІ МАЛЯТА — І ХЛОПЧИКИ Й ДІВЧАТА — ПОВИННІ ПРАВО МАТИ ЩАСЛИВИМИ ЗРОСТАТИ.
В ТУРБОТЛИВІЙ КРАЇНІ, У ЛЮБЛЯЧІЙ РОДИНІ МУЖНІТИМУТЬ ЗДОРОВІ, БІЛЯВІ Й ЧОРНОБРОВІ.
БО ОЧІ КАРІ Й СІРІ У ЗЛАГОДІ ТА МИРІ НЕ ПЛАЧУТЬ, А СМІЮТЬСЯ, ЩО «ДІТКАМИ» ЗОВУТЬСЯ.

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Водночас це й свято батьків - тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Від усього серця вітаю Вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими.
Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Вірю, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Сьогодні, й кожного наступного дня, прошу всіх дорослих, зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді вони виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашого району та нашої держави.

Зичу Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Вітаю також зі святом батьків. Адже роль батьків у житті кожної людини переоцінити неможливо, навіть, якщо вона обмежується самим цінним подарунком – життям. Бажаю всім батькам здоров'я, щастя, добра, натхнення та невичерпної енергії.

З повагою,
начальник служби у справах дітей

Магдалинівської райдержадміністрації Оксана Горшкова

Привітання до Дня захисту дітей.docПривітання до Дня захисту дітей.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор