Магдалинівський район
www.magd-rn.dp.gov.ua


Традиційно заходи по відзначенню 71-ї річниці Великої Перемоги розпочалися 4 травня 2016 року в с.Радянське зустріччю учнів загальноосвітньої школи з викладацьким складом і студентами Дніпропетровської медичної академії біля пам’ятника невідомому офіцеру та стели, зведеної на честь загиблих підпільників – односельчан. У зустрічі взяли участь керівництво району: В.М.Горенок - керівник апарату райдержадміністрації, В.І.Лимар - заступник голови районної ради, В.В.Найко – Магдалинівський селищний голова, О.І.Коваль – начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.
7 травня в районному будинку культури відбувся вечір – реквієм, з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення. Квіти до Меморіалу загиблим воїнам та до алеї Слави від Ю.І.Мостового – голови райдержадміністрації, В.А.Дробітька – голови районної ради, В.Г.Нестеренка – народного депутата України, В.П.Заворотнього - депутата обласної ради, В.В.Найка – Магдалинівського селищного голови поклали учасники АТО та учні Магдалинівської ЗОШ. У заходах взяв участь військовий духовий оркестр м.Новомосковська. Для жителів селища аматори Магдалинівськог РБК та Чернеччинського сільського будинку культури підготували святковий концерт.
9 травня на Меморіалі загиблим воїнам відбувся мітинг з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В цей же день в с.Новопетрівка за участю керівництва району біля Меморіалу загиблим односельцям відкрито відкрито пам’ятний знак загиблому учаснику антитерористичної операції Менделю Роману.


Відділ організаційної роботи
райдержадміністрації