www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
День знань у КовпаківськійЗОШ
Версія для друку Написати листа
День знань завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий. Цей день незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, різнобарв’ям осінніх квітів і, звичайно, Першим дзвоником. Біля Ковпаківської школи гомінке школярство зібралося зрання, щоб встигнути все продумати до урочистої лінійки. Ось нарешті пролунала команда: «Шикуйсь».

З Днем знань учнів, вчителів, батьків та жителів Ковпаківки привітали: Ю.А.Коробов, перший заступник голови районної державної адміністрації, Б.Е.Гейдер, голова Бузівської сільської ради, О.М.Мастіпанова, директор Ковпаківської ЗОШ.
У одинадцятому класі Ковпаківської школи – 7 учнів. А першого класу немає, не набралося необхідної кількості учнів (лише двоє). На свято до школи завітали вихованці до-шкільного навчального закладу, спо-діваємось, що наступного навчального року перший клас буде.
Щиро вдячні педагогічний та учнівський колективи батькам, підприємцям, фермерам, жителям села, які завжди надають допомогу школі.
– Велике спасибі батькам, – зазначає О.М.Мастіпанова, директор Ковпаківської школи, – районному відділу освіти, вдячні за підтримку О.О.Сафоновій. Особлива подяка за допомогу школі – голові фермерського господарства Х.Гусейнову, також дякуємо Т.Приданцевій, Г.Мухтарову, О.Горбатенко. У вересні розпочнуться роботи з ремонту покрівлі школи, вже виділені кошти, про це подбала районна влада і голова Бузівської сільської ради. Якщо у школі буде затишно і комфортно, то і навчальний процес буде на вищій сходинці. Від народного депутата В.Нестеренка першокласники отримали подарунки.

Вікторія Банник
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор