www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 25 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
Вітання жителям району від виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Юрія Коробова зі Світлим Христовим Воскресінням
Версія для друку Написати листа

Шановні земляки !
Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням!

У цей весняний день премудрості та ласки Господньої, ми відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми не самотні на цьому світі, бо з нами Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало та відчувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.

Нехай це відчуття згуртує нас навколо високих духовних цінностей, укріпить нашу віру, надихне на добрі і праведні починання.

В цей важкий для нашої держави час, коли на її східних кордонах з боку недругів України сіється зло та беззаконня, як ніколи постає важливість усвідомлення того, що добро завжди переможе зло. І тому ми посилаємо свої молитви до Всевишнього дарувати спокій і злагоду на нашій багатостраждальній землі.

Не дивлячись на життєві проблеми та негаразди, свято Великодня дає нам віру в себе і опору у житті. Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.

Бажаю вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа.

Бажаю всім здоров'я, добробуту і миру! Нехай Господь береже кожного з вас, нехай Господь береже нашу Магдалинівську землю, нашу благословенну Україну!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


З повагою
Виконуючий обов’язки голови
Магдалинівської райдержадміністрації
Юрій Коробов


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор