www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
Звернення виконуючого обов’язки Юрія Коробова
Версія для друку Написати листа

Дорогі учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, шановна громадо!



26 квітня 2018 року минає 32 років від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. Чорнобиль продемонстрував могутність і,водночас,безсилля людини, ще раз доводячи, що можливості людського розуму великі , але за умови повної відповідальності за дії і вчинки. Чорнобильська трагедія – це жорстке і безкомпромісне попередження людству.
Сьогодні усі, кого травмував Чорнобиль, щоденно пожинають наслідки трагедії. Їм потрібна особлива турбота держави та громади, дієва підтримка у боротьбі з недугами та іншими життєвими негараздами. Лише у нашому районі проживає 215 громадян, які мають статус потерпілих від Чорнобильської катастрофи, з них - 21 інвалід 1-ї категорії, 137-учасників-ліквідаторів 2-ї, 3-ї категорії, 17 потерпілих, 22 дитини, 18 родин осиротіло внаслідок смерті годувальника з числа постраждалих на ЧАЕС.
Відзначаючи цю сумну дату, закликаю всіх керівників установ, підприємств, організацій, благодійників, меценатів та інших небайдужих людей огорнути всебічною увагою і турботою учасників – ліквідаторів, вдів, дітей, потерпілих, інвалідів, які постраждали внаслідок катастрофи, надати їм необхідну допомогу. Відлуння біди стихне ще не скоро. Її наслідки відчують на собі і майбутні покоління. Проте ми маємо з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на помилках, зробити все можливе, аби подібне не повторилося, берегти тих, хто жертвував своїм життям, здоров’ям, рятуючи світ.
Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, прийміть щирі слова вдячності за проявлену мужність і самопожертву. Міцного Вам здоров’я, мирного неба, сімейного затишку, подяки та шани від людей. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а Ваш величний подвиг додаватиме усім нам впевненості у завтрашньому дні!


З повагою
виконуючий обов’язки
голови райдержадміністрації
Юрій Коробов
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор