Магдалинівський район
www.magd-rn.dp.gov.ua


21 листопада 2018 року, у приміщенні райдержадміністрації, відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, з метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей.

На засіданні комісії розглядались наступні питання:
1. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на здійснення правочину купівлі-продажу у власність житлового будинку, так як в будинку зареєстрована малолітня дитина.
2. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на оформлення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку у спільну часткову власність своєму неповнолітньому сину.
3. Розгляд звернення батьків-вихователів, щодо влаштування до їх дитячого будинку сімейного типу на виховання та спільне проживання малолітніх дітей, які мають статус дитини, позбавленої батьківського піклування.
4. Про розгляд звернення голови сільської ради щодо позбавлення батька батьківських обов’язків по відношенню до своєї неповнолітньої дитини.
5. Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 14 дітей зазначеної категорії.
Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.