www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини
Магдалинівський район: рятувальники нагадують громадянам правила безпеки.
Версія для друку Написати листа
      Під час пожежонебезпечного періоду кількість пожеж різко збільшується. Необережно кинутий недопалок, необережне поводження з вогнем може спричинити виникнення пожежі.
З метою недопущення надзвичайних ситуацій пов’язаних з пожежами в житловому секторі, рятувальники Магдалинівського району продовжують навчати населення правилам безпеки.
06 серпня співробітники служби «101» провели відпрацювання житлового сектору вулицями району.
Під час спілкування з мешканцями сіл, рятувальники роз’яснили громадянам правила пожежної безпеки у побуті, та під час відпочинку на воді та на лоні природи.
      «Розпалюйте багаття тільки у спеціально облаштованому для цього місці, не застосовуйте для розпалювання вогнища легкозаймисті речовини, не викидайте недопалки на землю, обов’язково загасіть після себе вогнище, не спалюйте сміття, сухе листя та траву на своєму подвір’ї. Під час відпочинку на водоймах не пірнайте в незнайомих місцях та не влаштовуйте небезпечних ігор у воді, не використовуйте для плавання саморобні засоби, вони можуть не витримати вашу вагу і перевернутись, не запливайте далеко від берега на надувних матрацах, кругах чи інших плавзасобах, адже ви можете не впоратись із швидкою течією, не залишайте без нагляду дітей біля води, ні в якому разі не заходьте у воду в стані алкогольного сп’яніння», - наголошували фахівці служби ДСНС. Також рятувальники нагадали правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів.
Пам’ятайте! Одна з основних причин виникнення пожеж, нещасних випадків з людьми – це людський фактор, людська недбалість та халатність.
Наприкінці зустрічі рятувальники вручили мешканцям сіл попереджувальні листівки.


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор