www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
Церемонія вшанування подвигу учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні
Версія для друку Написати листа





21 листопада 2017 року в смт. Магдалинівка біля погруддя Т.Г.Шевченку пройшла церемонія вшанування подвигу учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні. У заході взяли участь: виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Юрій Коробов, голова районної ради Володимир Дробітько, Магдалинівський селищний голова Володимир Найко, заступники голів, колективи установ та організацій селища, учасники антитерористичної операції на сході України, вчителі та учні Магдалинівської загальноосвітньої школи.
«Ми закликаємо вас сьогодні згадати у наших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі» - лунало з уст дітей школи, які тримали в руках лампадки - маленький священний вогник - частинку вічного, як данину тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою.
Хвилиною мовчання присутні вшанували невмирущу пам’ять про всіх загиблих Небесного Війська - Героїв Майдану, наших земляків впавших мертвими за наше світле майбутнє на Сході України: Володимира Канделу, Романа Савченка, Олександра Челяду, Романа Менделя, Якова Губу…
Вшановуючи мужність та патріотизм всіх борців за правду та свободу, територіальну цілісність, державність та незалежність України керівництво району та жителі селища поклали квіти до погруддя Тараса Григоровича Шевченка.


Відділ організаційної роботи
райдержадміністрації
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор