www.magd-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Середа, 24 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Магдалинівський район >> Новини району
Першовересень у Магдалинівській ЗОШ
Версія для друку Написати листа
Першовересень у Магдалинівській ЗОШ зібрав на святкову лінійку дітей, учителів, батьків та гостей. У 2016 році у загальноосвітньому закладі з усіх учнів – 61 першокласник (3 класи) та 37 одинадцятикласників (2 класи).

Привітати учнів з початком нового навчального року прийшли голова Магдалинівської РДА Юрій Мостовий, голова Магдалинівської ра-йонної ради Володимир Дробітько, селищний голова Володимир Найко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Коваль, помічник депутата обласної ради Віктора Заворотнього Григорій Мигур, представники духовенства.
У своєму виступі побажав успіхів у здобутті знань на початку нового навчального року голова РДА Юрій Мостовий.
Вітаючи першокласників із першим днем навчання у їхньому житті, а всіх учнів – із найщасливішим періодом – шкільними роками, Володимир Дробітько прозвітував про цьогорічні значні внески районної влади у розвиток освітньої галузі Магдалинівщини: виділено більше 3-х млн. на фінансування потреб освітян, останнє придбання – телевізор (16 тис. грн.) для першокласників Магдали-нівської ЗОШ, що пов’язано з участю навчального закладу в проекті «Інтелект Україна».
Персонально кожному першокласнику було вручено подарунки від народного депутата Вадима Нестеренка і
депутата обласної ради Віктора Заворотнього.


Про цей сайт | Запитання | Адміністратор